Onafhankelijk verzekeringsadvies

In het leven zijn risico’s onvermijdelijk. Er zijn risico’s die je graag opzoekt, maar er zijn ook risico’s die je liever niet loopt. Als het om financiële zekerheid gaat kan een verzekering bijvoorbeeld veel rust geven. Maar welke risico’s loop je eigenlijk allemaal en moet je die allemaal verzekeren? Gelukkig kun je vaak zelf maatregelen nemen om een risico te beperken. Het is dus belangrijk dat je goed advies krijgt over wat je zelf kunt doen en welke verzekeringsoplossingen er zijn.

Bij Steengoedt kun je rekenen op een onafhankelijk advies. Wij brengen de risico’s die je loopt in beeld en adviseren je over de mogelijkheden om deze te voorkomen of beperken. En als je een risico wilt verzekeren dan vergelijken wij verzekeraars op voorwaarden en de premie. Zo weet je zeker dat je het beste aanbod in de markt ontvangt. Lopen je verzekeringen nu ergens anders? Dan maken we natuurlijk graag een vrijblijvende vergelijking.

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Pieter Vertelman

Verzekeringsadviseur

Particuliere Verzekeringen

Bezittingen of een juridisch geschil?

MKB Verzekeringen

Als ondernemer neem je al risico's genoeg..

Agrarische Verzekeringen

Risico's minimaliseren binnen je bedrijf?

Succes verzekerd... Jouw betrouwbare adviseurs zijn natuurlijk Steengoedt.